ESPAI DE CIUTADANIA

25 de novembre, Dia internacional contra la violència de gènere

Nacions Unides denuncia que des que es va desencadenar el brot de COVID-19, les dades i informes que presenten els que estan en primera línia revelen que s’ha intensificat tot tipus de violència contra les dones i les nenes, sobretot a la llar.
Donada la intensitat de el problema fins i tot en països on lleis i entitats donen suport i serveixen a la societat en recerca de la igualtat, la seguretat, la independència econòmica…, es troben aquest any, (per la singularitat de l’actual realitat), encara més saturats del que ja hi eren.
L’Espai de Ciutadania de l’Hospitalet de Ll., ja l’any passat es va sumar a la causa dedicant la  tradicional Setmana de la Solidaritat de L’H, a la lluita contra les violències de gènere. I es torna a compromet aquest 2020. «No estàs sola. Jo et crec» és l’emoció que volem transmetre a cada acte o esdeveniment totes les entitats col·laboradores.
«No estàs sola. Jo et crec»
«No estàs sola. Jo et crec»
«No estàs sola. Jo et crec»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

error

Share

LinkedIn
Share
WhatsApp