Qui som?

cropped-espai.jpg     En un context d’agressió permanent als pilars que sustenten el nostre incipient Estat del Benestar que tant d’esforç i temps ha costat construir; en un moment en què la brutal crisi econòmica – que ha estat provocada pels interessos especulatius dels bancs i operadors financers – posa en risc que milers de persones de la nostra Ciutat quedin excloses del sistema; en què les desigualtats augmenten de manera insostenible; es des del municipi on es fan paleses, de manera mes pròxima, totes aquestes conseqüències de la crisi. I es des del municipi, el lloc millor per tractar de fer-hi front a aquestes situacions. Es per aquest motiu que creiem necessària la creació d’un Espai que serveixi com a instrument per que la societat civil de L’Hospitalet pugui defensar els valors bàsics com els que avui dia corren perill: …elements com ara l’Estat del Benestar, les llibertats civils, el municipalisme, o l’identitat pròpia i diferenciada de la ciutat de L’Hospitalet. Es a dir, el plantejament d’una ciutat sostenible en termes mediambientals, cívica, compromesa, solidaria, etc. Això vol ser, Espai de Ciutadania, un espai on fomentar l’intercanviï d’iniciatives i recursos entre el teixit associatiu de la ciutat, i també els ciutadans compromesos que ho desitgin, que vagin encaminats a defensar i posar en pràctica els valors anteriorment citats.
Aquesta proposta vol esdevenir un instrument…
 Per la defensa de tot d’allò que mes afecta a la vida quotidiana dels ciutadans de L’Hospitalet: Sanitat, Ensenyament, Atenció Social, Treball, Habitatge, etc. Es a dir, el que anomenem Estat del Benestar.
 Per la defensa del municipalisme com el millor instrument per una política de proximitat.
 Un instrument positiu per a la realització de propostes que tendeixin a aconseguir un reforçament de la identitat de Ciutat, i la millora del model de Ciutat de Progrés que volem; sostenible, solidaria, educadora, inclusiva, respectuosa, tolerant i cívica, etc.
 També un instrument per la col·laboració i reforçament de l’associacionisme i l’esperit cívic, crític i compromès dels ciutadans de L’Hospitalet.
Un Espai integrat per:
 Entitats de caràcter transversal
 Coordinadores d’entitats
 Plataformes de temes generals – (Sanitat, Ensenyament, Desnonaments, etc.)
 Ciutadans compromesos.
En definitiva, es pretén crear un Espai de trobada de les entitats de la ciutat, on puguin treballar de forma coordinada amb uns objectius específics, sumant esforços, recursos i iniciatives, per acabar esdevenint una eina de defensa dels valors que es reivindiquen, i que avui dia sentim amenaçats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

error

Share

LinkedIn
Share
WhatsApp