ESPAI DE CIUTADANIA

28 d’octubre a les 19h A l’Acollidora pels Drets de les Persones Refugiades .

»  Fa quatre dies  colpejava la imatge d’una mare i la seva filla ofegats al fons del Mediterrani,  però més mal fa saber que les desenes de vides que al costat d’aquesta persona es van enfonsar al fons [del mar], podrien seguir vives. Buscaven una Europa en pau i els va atrapar el fons del mar. Maleïts siguin els botxins. Tant de bo no els deixi dormir»,

En el que portem de 2019, ja han mort 1.020 persones ofegades al Mar Mediterrani .  Trenquem el silenci !

El proper dilluns 28 d’octubre a les 19h, CONCENTRACIÓ A L’ACOLLIDORA . Pels Drets de les Persones Refugiades .

La Setmana de la Solidaritat 2019, estarà vinculada al Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, que celebrem el 25 de novembre; tal com va designar l’Assemblea General de les Nacions Unides el 17 de desembre de 1999. 
Des de Espai de Ciutadania apostem que la gent de L’Hospi serà també exemple per a la convivència en clau de gènere. Per això proposem afrontar; no un sol dia, tota una setmana dedicada a la sensibilització a través d’activitats i tallers que anunciarem en breu.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

error

Share

LinkedIn
Share
WhatsApp