ESPAI DE CIUTADANIA

Setmana de la Solidaritat 2018

“A Síria, més de 7 milions de nens ho han perdut tot. Dos milions han fugit i sobreviuen en ínfimes condicions en camps de refugiats. Més de 600 es van ofegar a la Mediterrània l’últim any.

Els nens estan morint a les nostres portes! Han assassinat el futur i la innocència! Com s’han atrevit? Per què han matat Peter Pan?”. Del relat El país de Nunca Jamás, d’Emma Riverola.

“Com diu la poetessa somaliana Warsan Shire, cap mare posa els seus fills a l’aigua a menys que l’aigua sigui més segura que la terra. ”Del relat Quan el mar és més segur que la terra, de Najat el Hachmi.

 

Les entitats que formem l’Espai de Ciutadania de L’Hospitalet tornem a organitzar la Setmana de la Solidaritat, del 20 al 29 d’octubre. Aquest any us tornem a demanar la vostra solidaritat amb les persones refugiades.

Des de la Segona Guerra Mundial mai havia hagut al món un nombre tant elevat de persones refugiades, més de 65 milions.

A L’Hospitalet, que és una ciutat d’acollida, l’Espai de Ciutadania ha convocat, durant els últims dos anys i mig, 29 concentracions que tenen lloc l’últim dilluns de cada mes davant de “l’Acollidora” per tal de mostrar el nostre suport a les persones refugiades que fugen de països com Síria, Afganistan, Iemen, Iraq, Veneçuela, Nigèria, Ucraïna, Etiòpia, Birmània…

…I per exigir el compliment del compromís que va adquirir l’anterior govern d’Espanya d’acollir
poc més de 17.000 persones refugiades. A dia d’avui, quan fa gairebé un any que va finalitzar el termini, aquest compromís segueix sense complir-se…

En cas de persecució, tota persona té dret a cercar asil en altres països i a beneficiar-se’n. Article 14 de la Declaració dels Drets Humans

HI Tenen TOT EL DRET!!!

clicar imatge per a enllaç web setmanadelasolidaritat

 

Un comentario en «Setmana de la Solidaritat 2018»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

error

Share

LinkedIn
Share
WhatsApp