ASSAT50ESPAI DE CIUTADANIA

Ha mort el nostre company Eugenio Cea d’Assat 50

Haver de fer aquesta entrada és injust, trist, dolorós. I segur que qualsevol persona que t’ha conegut, Eugenio, sent avui el mateix.

Les paraules que l’Enric Roldán ha dedicat  al nostre;  mentor, company, amic… reflecteixen el que avui tots sentim.

Ahir vam rebre una notícia que ens va commoure a tots els que formem part de l’Espai de Ciutadania: La mort del company d’Assat 50, l’Eugenio Cea Estrada … Dolor, Pena, Tristesa, Molta Tristesa. Donem el condol a la seva dona Ana Maria i a tota la seva família, a tota , fins la més petita, la seva néta Noelia.

Eugenio era una Gran Persona, compromesa , lluitadora , una persona conciliadora, col·laboradora, que va fer tot el possible per millorar la vida de les persones de l’Hospitalet que cauen al «forat» de l’atur. Eugenio , sabent que era caure en aquest forat, va ser capaç de fer, amb molt treball a través de la seva Associació : ASSAT 50 , que altres persones poguessin sortir- se’n.

L’Espai de Ciutadania el trobarà a faltar i ASSAT 50, la seva associació, segur que el trobarà a faltar molt més .

Company Eugenio, descansa en pau.

L’última abraçada per a tu . Fins sempre company !

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

error

Share

LinkedIn
Share
WhatsApp