ESPAI DE CIUTADANIA

Avui dilluns 12 de desembre: Davant l’amenaça a la convivència, les llibertats i els drets humans; col·loqui:

A les 19h, al Centre Cultural Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat (Av. Josep Tarradellas, 44), avui dilluns 12 de desembre.

L’avenç de l’extrema dreta a Europa: una amenaça per les llibertats i els Drets Humans. Dilluns 12 de desembre a les 19h, al Centre Cultural Tecla Sala.

El Front Nacional a França, Alba Daurada a Grècia, UKIP al Regne Unit, Alternativa per Alemanya… L’extrema dreta creix a Europa: es tracta d’un moviment heterogeni que en aquests moments es troba present a la majoria de parlaments i, en alguns casos, en una posició decisiva a l’hora de formar govern.

La crisi econòmica i el desprestigi de la política institucional, així com la crisi dels refugiats, han obert espais per un discurs polític de caire populista que ha estat capitalitzat per aquestes formacions. Davant d’aquesta amenaça a la convivència, les llibertats i els drets humans ¿com respondre des de la ciutadania i les institucions europees?

Per analitzar-ho, i en el marc del 68è aniversari de la Declaració Universal dels DDHH, comptarem amb la presència de dos experts dins l’àmbit de la política europea:

aeliseoELISEO OLIVERAS És periodista i escriptor, fou responsable de la secció d’economia d’el Periódico i ha estat corresponsal d’Assumptes Europeus a Brussel·les pel mateix diari. El 2014 va ser guardonat amb el Premi Ernest Udina a la Trayectoria Europeísta.

axavieXAVIER VIDAL-FOLCH Fou director adjunt de el País i responsable de l’edició del diari en català fins el 2009. Ha estat també president del World Editors Forum i ha rebut el Premi de Periodisme Francisco Cerecedo de l’Associació de Periodistes Europeus.

Moderarà el debat en JOAN TORRES, enginyer i politòleg.

El col·loqui tindrà lloc el dilluns 12 de desembre a les 19h, al Centre Cultural Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat (Av. Josep Tarradellas, 44).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

error

Share

LinkedIn
Share
WhatsApp