ESPAI DE CIUTADANIA

FEIXISTES NI A L’ALTAR NI ENLLOC

La campanya «Feixistes ni a l’altar ni enlloc», organitzada conjuntament per la UCFR-L’H i l’Associació de Veïns del barri de Sanfeliu, pretén posar fi al caciquisme del rector Custodio Ballester mossèn al barri de Sanfeliu, despres que el passat mes de novembre dirigís una ceremònia  d’homenatge a la “Divisió Azul”(destacament militar que l’Espanya franquista va enviar per ajudar l’exèrcit de l’Alemanya nazi). És per això que s’ha redactat un manifest al qual  L’ Espai de Ciutadania De L’H. s’adhereix:

ADHESIÓ AL MANIFEST DE LA CAMPANYA : FEIXISTES NI A L’ALTAR NI ENLLOC

 

L’Espai de Ciutadania* mostra la seva adhesió al Manifest promogut per l’AAVV del barri de Sanfeliu i per Unitat contra el feixisme i racisme d l’Hospitalet. Per tant donem suport als quatre punts que proposen aquestes dues entitats de l’Hospitalet de Llobregat :

PRIMER: Manifestar el rebuig a aquest i en qualsevol lloc públic de la ciutat l’acte d’exaltació d’idees feixistes i/o totalitàries.

SEGON: Subratllar que sota cap concepte permetrem l’apologia feixista i que no ens quedarem amb els braços plegats veient com la difusió d’una ideologia causant d’un dels majors genocidis de la història es promou a la ciutat.

TERCER: Sol·licitar a l’Arquebisbat de Barcelona el cessament del mossèn Custodio Ballester de les seves funcions a la Parròquia Immaculada Concepció del barri de Sanfeliu.

QUART: Expressar el ferm compromís dels i les signants amb la memòria històrica i els valors democràtics com arrels de la convivència i tarannà de la nostra ciutat de l’Hospitalet de Llobregat.

* Entitats de l’Espai de Ciutadania que donen suport al Manifest :

TRES QUARTS PER CINC QUARTS. CENTRE D’ESTUDIS L’H. FUNDACIÓ AKWABA. ESPLAI LA FLORIDA. ASSOCIACIÓ D’ESTUDIANTS DE L’H. TPK -TALLER PUBILLA KASAS. ASSOCIACIÓ EDUCATIVA ITACA. PLÀUDITE TEATRE-ESPAI D’ARTS ESCÈNIQUES. CÀRITAS- PARRÒQUIA DEL CENTRE. SOPLOS DE AIRE. COMIS-D’ENTITATS COLLBLANC-LA TORRASSA. ASSEMBLEA NACIONAL DE CATALUNYA DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT. JOVES PER LA IGUALTAT I LA SOLIDARITAT DE L’H. COMISSIÓ DE JUBILATS PENSIONISTES DE L’H. UGT DE L’H. CCOO DE L’H. FaPaC. ASSOCIACIÓ ATURATS > 50 ANYS. ASSOCIACIÓ TOT BELLVITGE. ASSOCIACIÓ MUJERES PA’LANTE. BIPOLART. AAVV COLLBLANC TORRASSA TRO – ENTITATS DE FOC, CENTRE CATÒLIC . CLUB BÀSQUET DE L’HOSPITALET. ÒMNIUM. EL CASALET- MOVIMENT D’ENSENYANTS. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

error

Share

LinkedIn
Share
WhatsApp