ESPAI DE CIUTADANIA

Presentació: LA CURA DELS INFANTS

Presentació de l’Estudi sobre la cura dels infants de 0-3 anys, a l’Hospitalet; dimecres 14 de març.

 
Durant un any, un equip de la Universitat de Barcelona, dirigir per la Doctora en Antropologia, Sílvia Bofill, ha investigat com es porta a terme la cura dels infants de 0 a 3 anys i les diferents peripècies que passen les famílies per criar les criatures. Com es resol la conciliació familiar?, quins recursos tenen al seu abast i com els utilitzen?, quines desigualtats es produeixen?, com s’organitzen les famílies?…
 

L’estudi, impulsat per l’Observatori de la Infància de L’Hospitalet, es presentarà el 14 de març, a les 18:00 a L’Harmonia, Plaça Josep Bordonau i Balaguer.

 

Altres informes de l’OIH: 

Conèixer l’uso del temps lliure per part dels infants i joves de L’Hospitalet de Llobregat. 2016:

A l’informe s’analitzen les formes institucionalitzades del temps lliure (activitats dirigides, esplais, etc.) però també les NO INSTITUCIONALITZADES (temps de joc, temps amb la família, amb amics…). Va ser realitzat per el Grup d’Estudis sobre Reciprocitat, dirigit per les Doctores Silvia Bofill i Irene Sabaté, i el doctor Martin Lundsteen i la Graduada Irene Vergara. 

enlace web oih
enlace web oih

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

error

Share

LinkedIn
Share
WhatsApp