ESPAI DE CIUTADANIA

Nova concentració de suport a les persones refugiades

DILLUNS 30 de gener a les 18:30h davant de l’Acollidora, farem una nova concentració de suport a les persones refugiades.

Estem farts de les polítiques dels governs de la Unió Europea contra els drets de totes aquestes persones.

Més de 290 milions de persones han hagut de desplaçar-se forçosament de casa seva per conflictes armats, vulneracions dels drets humans, canvi climàtic i pobresa. Des de l’any 2000, i per culpa les polítiques europees de blindatge de les seves fronteres, més de 35.000 persones han perdut la vida intentant creuar el Mar Mediterrani, que s’ha convertit en un immens cementiri.

El setembre de 2015, L’Estat espanyol es va comprometre a rebre prop de 18.400 persones refugiades en un termini de dos anys. Malgrat les pèssimes condicions en què es troben aquestes persones, aquest compromís s’està incomplint a hores d’ara.

Per això: El proper  DILLUNS 30 de gener a les 18:30h davant de l’Acollidora, farem una nova concentració de suport a les persones refugiades.

Manifest que ha fet la iniciativa CASA NOSTRA, CASA VOSTRA

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

error

Share

LinkedIn
Share
WhatsApp