Uncategorized

Espai de Ciutadania organitza una GRAN RECOLLIDA D’ALIMENTS PER A LA CREU ROJA

RECOLLIDASOLIDARIA-720x340

Des de Tres Quarts per Cinc Quarts, com a entitat membre de l’Espai de Ciutadania, volem fer difusió de la Gran Recollida d’Aliments que estem organitzant de cara a la Setmana Solidaria de L’Hospitalet, que tindrá lloc dels dies 13 a 19 d’octubre. La Setmana Solidaria de L’Hospitalet és una iniciativa solidaria endegada per la plataforma Espai de Ciutadania que aplega a les entitat més representatives de la ciutat i que davant de la crida que la Creu Roja ha fet davant la situació d’emergencia social en que es troba el país, ha decidit impulsar una campanya de recollida d’aliments per tal de paliar la greu situació de moltes families d’arreu de la ciutat. Davant d’això, des de l’Espai de Ciutadania demanem a ciutadans, empreses, comerciants, mercats Municipals, supermercats, hotels, hospitals i centres d’assistència sanitària, escoles, instituts i AMPAS, centres culturals i biblioteques, centres esportius, esplais, sindicats, associacions i entitats, Ajuntament i regidories, que col·laborin aportant aliments de caducitat no inmediata per tal de poder assolir l’objectiu fixat per la Creu Roja. 

Per a que disposeu de més informació sobre el tema, adjuntem la noticia apareguda al Diari de L’Hospitalet sobre la Gran Recollida d’Aliments i el Document Setmana Solidaria L’H, tots dos en PDF.

 

En els propers dies continuarem informant sobre el tema.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

error

Share

LinkedIn
Share
WhatsApp