Uncategorized

Crida a la participació a les Elecciones Europees: Manifest de l’Espai de Ciutadania.

A continuació trobareu la noticia i el video de LHDigital sobre el manifest que ha redactat i signat la plataforma d’entitats Espai de Ciutadania, de la que Tres Quarts per Cinc Quarts en forma part, fent una crida a la participació a les eleccions europees per a canviar Europa. També trobareu el manifest original en PDF per a descarregar-lo.

Noticia a LHDigital sobre el manifest:

L’entitat Espai de Ciutadania demana la participació a les eleccions europees

Ha elaborat un manifest per una Europa social i de drets

El col·lectiu Espai de Ciutadania engloba a diverses entitats de L’Hospitalet. Ara han signat un manifest en que volen fer sentir la seva veu destacant la importància de la participació a les eleccions europees, així com la rellevància d’escollir un Parlament Europeu que faci donar un tomb a les politiques que han incrementat les desigualtats als països de la Unió.

Segons Mercè Olivares, membre de l’Espai de Ciutadania de L’Hospitalet, “Europa havia estat el nostre somni durant la dictadura. Durant molt de temps, l’Estat espanyol ha rebut les ajudes d’Europa per a desenvolupar-se econòmicament”. Actualment, degut a les actuacions que venen del Parlament europeu, segons Olivares, “tots els ciutadans estem rebent un seguit de polítiques regressives dels nostres drets i pensem que des d’Europa es pot frenar aquesta política.”

El manifest que han elaborat per demanar “la participació de la població a exercir el seu dret a vot a les eleccions europees. No demanem el vot per cap formació política, només fem una reflexió del tipus d’Europa que volem”.

En el manifest,es reivindica una Europa social i de progrés, al servei de les persones, que reguli i governi el sistema financer, que sigui demòcrata, justa i solidària.

Manifest de l’Espai de Ciutadania: Declaració Eleccions Europees -2014 ( definitiu )

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

error

Share

LinkedIn
Share
WhatsApp